Aprendi, Duits voor Nederlanders

Aprendi ondersteunt bedrijven met de Duitse taal. Zowel door vertalingen (van bijvoorbeeld website, productinformatie of verkooppraatjes) als door taaltrainingen Duits. Wij verzorgen zowel privé- als groepslessen om de Duitse taal te verbeteren.

Nederlanders kunnen zich, zonder echte voorkennis, heel goed verstaanbaar maken in het Duits. Een schnitzel bestellen is geen probleem.

Wij, Nederlandstaligen, hebben specifieke voordelen (en nadelen) bij het leren van Duits. En dat is precies waar wij extra aandacht aan besteden. Door gebruik te maken van onze systemen en onze eigen ontwikkelde methode, gaat het leren van Duits makkelijker en sneller. Met Aprendi leert men sneller dan andere taalscholen zoals het beroemde Goethe instituut of DAAD of apps zoals Babbel bijvoorbeeld. Met Aprendi hebben de deelnemers minder lessen nodig om Duits te leren. Dat betekent meer tijd voor andere dingen, zoals werk, sport of tijd met vrienden en familie.

De lessen zijn gericht op wat nodig is. Ook passen we het lesmateriaal aan de doelgroep aan. We trainen verkoop op een duits verkoopgesprek met het relevante vakjargon. We gebruiken de klantinformatie en -teksten of zoeken aanvullend materiaal als dit niet voorhanden is. Zo blijven de lessen relevant.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 7
Contact Joris Winsen
Telefoon +49 (0)173 311 0790
Aangeboden diensten Aprendi, Duits voor Nederlanders

Neem contact op