Onze geselecteerde dienstverleners

Service providers

resultaten gevonden
Wis alle filters

OOK SERVICE PROVIDER WORDEN IN MÜNCHEN?

Ben je gevestigd in München en ondersteun je ondernemers die daar actief willen worden met relevante diensten? Vul dan deze Engelstalige vragenlijst in om een profiel aan te vragen.

Meld je aan
Filter
Filter
Filter toepassen
Dienst
Type
Taal
Sector

ACE

ACE helpt bedrijven, KMO's en ondernemers met hun internationale expansie. ACE zorgt voor een efficiënte lokale set-up en beheert de backoffice die u nodig hebt om te voldoen aan de lokale regels & voorschriften, van boekhouding tot payroll en belastingnaleving.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Blue Field Agency GmbH

Bluefield begeleidt ondernemingen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen door het leveren van Marketingdiensten op basis van Data, Insights en Technologie. Het is vandaag de dag mogelijk inzicht te hebben, wat iedere Euro investering in Marketing aan omzet oplevert. Dat is de basis voor "accountable growth", en wij zijn daarin graag partner op het gebied van strategie, business case ontwikkeling en het overnemen van de operatieve marketing opgaven.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Fred Stronk – Strategy Consultants

Vanwege 35+ jaar ervaring in het rechtstreeks werken met alle Duitse (en Europese) autofabrikanten en woonachtig in de omgeving van München (vanaf het jaar 2000), ben ik in staat om Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij het leggen van contacten en het bieden van begeleiding bij activiteiten in de Duitse auto-industrie.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Pape Consulting Group AG

Wij zijn een toonaangevend Recruiting-/ Executive Search bedrijf gevestigd in Duitsland en een betrouwbare partner voor het invullen van veelgevraagde vacatures. Wij vinden professionals, ingenieurs, managers en C-level leiders - in geselecteerde industrieën.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel