Onze geselecteerde dienstverleners

Service providers

resultaten gevonden
Wis alle filters

OOK SERVICE PROVIDER WORDEN IN MÜNCHEN?

Ben je gevestigd in München en ondersteun je ondernemers die daar actief willen worden met relevante diensten? Vul dan deze Engelstalige vragenlijst in om een profiel aan te vragen.

Meld je aan
Filter
Filter
Filter toepassen
Dienst
Type
Taal
Sector

Blue Field Agency GmbH

Bluefield begeleidt ondernemingen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen door het leveren van Marketingdiensten op basis van Data, Insights en Technologie. Het is vandaag de dag mogelijk inzicht te hebben, wat iedere Euro investering in Marketing aan omzet oplevert. Dat is de basis voor "accountable growth", en wij zijn daarin graag partner op het gebied van strategie, business case ontwikkeling en het overnemen van de operatieve marketing opgaven.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Invest in Bavaria

Beieren is een uitstekende locatie voor bedrijven uit vrijwel elke sector. Maar wij weten net zo goed als u dat elk investeringsproject zijn eigen zeer specifieke vereisten met zich meebrengt. Wij staan achter u als u uw bedrijf in Beieren wilt laten groeien: gratis, vertrouwelijk en effectief.

Overheid
Overheid Overheid

StoopConsultants

Ons team van HR consultants heeft jarenlange ervaring in Executive Search en Cross Border Search. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van HR-ondersteuning op maat voor kleine en middelgrote ondernemingen. Voor NL Startups bieden we, vanuit ons netwerk, extra ondersteuning aan ook op diverse andere vlakken zoals rechtsvorm, Web / Media presentatie.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel