Onze geselecteerde dienstverleners

Service providers

resultaten gevonden
Wis alle filters

OOK SERVICE PROVIDER WORDEN IN MÜNCHEN?

Ben je gevestigd in München en ondersteun je ondernemers die daar actief willen worden met relevante diensten? Vul dan deze Engelstalige vragenlijst in om een profiel aan te vragen.

Meld je aan
Filter
Filter
Filter toepassen
Dienst
Type
Taal
Sector

ACE

ACE helpt bedrijven, KMO's en ondernemers met hun internationale expansie. ACE zorgt voor een efficiënte lokale set-up en beheert de backoffice die u nodig hebt om te voldoen aan de lokale regels & voorschriften, van boekhouding tot payroll en belastingnaleving.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Aprendi, Duits voor Nederlanders

Aprendi ondersteunt bedrijven met de Duitse taal. Zowel door vertalingen (website, productinformatie of verkooppraatjes) als door taaltrainingen Duits. Wij verzorgen zowel privé- als groepslessen. We richten ons op wat nodig is in verband met de eisen. Nederlanders kennen al aardig wat Duits omdat Nederlands op Duits lijkt. We passen het trainingsmateriaal aan de klant aan. Wij gebruiken de informatie van de klant of leveren materiaal als dit niet door de klant wordt geleverd. Door gebruik te maken van onze systemen en onze eigen ontwikkelde methode, gaat het leren van Duits makkelijker en sneller en zijn er minder lessen nodig.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Blue Field Agency GmbH

Bluefield begeleidt ondernemingen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen door het leveren van Marketingdiensten op basis van Data, Insights en Technologie. Het is vandaag de dag mogelijk inzicht te hebben, wat iedere Euro investering in Marketing aan omzet oplevert. Dat is de basis voor "accountable growth", en wij zijn daarin graag partner op het gebied van strategie, business case ontwikkeling en het overnemen van de operatieve marketing opgaven.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Fred Stronk – Strategy Consultants

Vanwege 35+ jaar ervaring in het rechtstreeks werken met alle Duitse (en Europese) autofabrikanten en woonachtig in de omgeving van München (vanaf het jaar 2000), ben ik in staat om Nederlandse bedrijven te ondersteunen bij het leggen van contacten en het bieden van begeleiding bij activiteiten in de Duitse auto-industrie.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Invest in Bavaria

Beieren is een uitstekende locatie voor bedrijven uit vrijwel elke sector. Maar wij weten net zo goed als u dat elk investeringsproject zijn eigen zeer specifieke vereisten met zich meebrengt. Wij staan achter u als u uw bedrijf in Beieren wilt laten groeien: gratis, vertrouwelijk en effectief.

Overheid
Overheid Overheid

Pape Consulting Group AG

Wij zijn een toonaangevend Recruiting-/ Executive Search bedrijf gevestigd in Duitsland en een betrouwbare partner voor het invullen van veelgevraagde vacatures. Wij vinden professionals, ingenieurs, managers en C-level leiders - in geselecteerde industrieën.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

StoopConsultants

Ons team van HR consultants heeft jarenlange ervaring in Executive Search en Cross Border Search. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van HR-ondersteuning op maat voor kleine en middelgrote ondernemingen. Voor NL Startups bieden we, vanuit ons netwerk, extra ondersteuning aan ook op diverse andere vlakken zoals rechtsvorm, Web / Media presentatie.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel