Onze geselecteerde dienstverleners

Service providers

resultaten gevonden
Wis alle filters

OOK SERVICE PROVIDER WORDEN IN MÜNCHEN?

Ben je gevestigd in München en ondersteun je ondernemers die daar actief willen worden met relevante diensten? Vul dan deze Engelstalige vragenlijst in om een profiel aan te vragen.

Meld je aan
Filter
Filter
Filter toepassen
Sector
Type
Taal
Service
Onze partner(s) ter plekke

Blue Field Agency GmbH

Bluefield begeleidt ondernemingen bij het realiseren van hun groeidoelstellingen door het leveren van Marketingdiensten op basis van Data, Insights en Technologie. Het is vandaag de dag mogelijk inzicht te hebben, wat iedere Euro investering in Marketing aan omzet oplevert. Dat is de basis voor "accountable growth", en wij zijn daarin graag partner op het gebied van strategie, business case ontwikkeling en het overnemen van de operatieve marketing opgaven (wij noemen dat Marketing as a Service), van design tot performance marketing, van data analysis tot market research, van platform ontwikkeling tot conversie optimalisatie. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en München werken we voor onze klanten in heel Europa, op basis van kennis van de lokale situatie.

Beurs- & marktbezoeken Marketing Marktonderzoek +2 meer
Commerciëel Commerciëel

CNX Transaction Partners

CNX Transaction Partners adviseert sinds 2010 ondernemers, eigenaars en investeerders bij de grondige voorbereiding en de succesvolle uitvoering van bedrijfsovernames – afhankelijk van de situatie aan de kant van de verkoper of de koper van een bedrijf.

Bedrijfsovername / M&A
Commerciëel Commerciëel

Consulaat-Generaal

Het Nederlandse consulaat-generaal is de vertegenwoordiging van de Nederlandse overheid in München. De economische afdeling van het consulaat-generaal helpt Nederlandse ondernemers in München en zet zich in om de handel en investeringen te bevorderen tussen Nederland en Duitsland. Door hun diplomatieke status en netwerk kunnen ze passende ondersteuning bieden met (lokale) overheid en instanties.

Informatievoorziening Overheidsondersteuning
Overheid Overheid

EIT München GmbH & Co. KG Steuerberatungsgesellschaft

As a competent and reliable partner, we offer you result-oriented advise in all questions of national and international taxation and work with you to develop economically viable solutions. We are happy to assist you in your ongoing tax, business management and accounting issues as well as current tax returns, the preparation of your annual tax returns, the review of tax assessment notices or the support with legal remedies.

Legal & tax services
Commerciëel Commerciëel

Invest in Bavaria

Bavaria is an excellent location for companies from almost every sector. But we know as well as you do that every investment project brings with it its own very specific requirements. We are behind you when you want your company to grow in Bavaria: free, confidential and effective. Are you looking around for possible locations for your company? Then let us show you why Bavaria is a superb choice and the advantages companies from your sector in particular can enjoy here. Just get in touch. As the business promotion agency of the State of Bavaria, our service is free of charge.

Marktonderzoek Training, begeleiding & coaching Visa diensten
Overheid Overheid

StoopConsultants

Ons team van HR consultants heeft jarenlange ervaring in Executive Search en Cross Border Search. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van HR-ondersteuning op maat voor kleine en middelgrote ondernemingen. Voor NL Startups bieden we, vanuit ons netwerk, extra ondersteuning aan ook op diverse andere vlakken zoals rechtsvorm, Web / Media presentatie. Dit is het 'One Stop Shopping Model' van StoopConsultants. Een “key to succes” op de Duitse markt is dat men zowel de taal als ook de cultuur van de Duitse markt goed begrijpt. Wij kennen alle 'do's' en vooral de 'dont's' en kunnen die in de Nederlandse taal met u bespreken. Praat met ons voordat u begint!

Human Resources (HR) / Recruitment Marktonderzoek Training, begeleiding & coaching
Commerciëel Commerciëel