De Community

De NL Business Hub Munich heeft een fysieke en een digitale component. De NL Business Hub Munich heeft als doel het verbinden van Nederlandse mkb’ers met een exportambitie naar München met zakelijke dienstverleners als ook met andere ondernemers die reeds actief zijn in München. Dit gebeurt op fysieke wijze door het leggen van verbindingen door een Community Manager en een breed netwerk van experts en ondernemers uit verschillende branches en deelgebieden. Digitaal biedt de NL Business Hub Munich een online platform waarop peer-to-peer contacten gelegd kunnen worden.

De Digitale Community:

 

Heb je een vraag? Een idee waar je een klankbord voor zoekt? Een gedachte waarover je graag met anderen wilt sparren? Of gewoon een ervaring die je graag wilt delen? In de digitale community van de NL Business Hub Munich kunnen we elkaar ontmoeten om kennis, ervaringen en meningen met elkaar te delen en daarmee van elkaar te leren. Het aanmaken van een nieuw profiel in de digitale community van de NL Business Hub Munich is eenvoudig en doe je via onderstaande button:

>> Aanmelden Digitale Community

De Community Manager:

 

Naast een online community, biedt de NL Business Hub Munich de mogelijkheid om in contact te komen met  Community Manager Roel Westra. Hij woont en werkt in München en helpt je lokaal verder. Hij beschikt over een groot netwerk van Nederlandse ondernemers en relevante dienstverleners in München. De Community Manager verbindt jou op die manier met mensen of organisaties die de stap naar Zuid-Duitsland vergemakkelijken middels hun kennis en ervaring. Zijn lokale netwerk en de fysieke aanwezigheid zijn daarbij doorslaggevend. 

>> Meer over de Community Manager