De Community

De NL Business Hub München bestaat uit zowel fysieke als digitale componenten. De NL Business Hub München heeft als doel om Nederlandse MKB-bedrijven die exportambities hebben te verbinden met zakelijke dienstverleners en andere ondernemers die al actief zijn in München. Dit proces wordt uitgevoerd op fysiek niveau, door het aangaan van zakelijke relaties door een Community Manager en een breed netwerk van experts en ondernemers uit verschillende branches en sectoren. Op digitaal niveau biedt de NL Business Hub München een online platform dat peer-to-peer communicatie mogelijk maakt.

De Digitale Community:

 

Heb je nog vragen? Een idee dat u door iemand zou willen laten leiden? Een mening die u graag zou willen bespreken? Of misschien een ervaring die u met anderen zou willen delen? Binnen de digitale community van NL Business Hub München komen we samen om kennis, ervaringen en meningen te delen en uiteindelijk van elkaar te leren. Het aanmaken van een nieuw profiel in de digitale community van NL Business Hub München is eenvoudig en kan eenvoudig worden gedaan door op de onderstaande knop te klikken:

>> Schrijf je in voor de digitale community

De Community Manager:

 

Naast toegang tot een online community biedt de NL Business Hub München u de mogelijkheid om in contact te komen met de Community Manager, Roel Westra. Hij woont en werkt in München en helpt je op lokaal niveau verder. Roel heeft een groot netwerk van Nederlandse ondernemers en relevante dienstverleners ter plaatse in München zelf. De Community Manager kan daarom hun kennis en ervaring gebruiken om u in contact te brengen met mensen of organisaties die uw verhuizing naar Zuid-Duitsland zullen vergemakkelijken. Zijn lokale netwerk en fysieke aanwezigheid zijn daarbij cruciaal.

>> Lees meer over de community manager